Diensten

Als u wilt verhuizen en gebruik wilt maken van onze diensten om de verhuizing zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, dan bent u bij “Uw verhuisregisseur” aan het juiste adres. Van verhuizen tot het omzetten van uw televisieaansluiting, telefoonabonnement en energieleverancier, van inpakken tot klussen en van schilderen tot schoonmaak.

“Uw verhuisregisseur” is een gespecialiseerd verhuisbedrijf voor senioren en mensen die zorg nodig hebben. Wij kunnen u niet alleen helpen bij het verhuizen maar geheel ontzorgen.

U kunt onder andere bij ons terecht voor:

“Uw verhuisregisseur denkt met u mee en voert de verhuizing uit zoals u het graag wilt”

 

U bepaalt, wij voeren uit
U bent onze opdrachtgever en bepaalt wat u zelf wilt doen en waar u onze hulp bij nodig heeft. Of het nu gaat om alleen verhuizen of ook het opslaan van meubilair, of het nu gaat om het verzorgen van het schoonmaken of opleveren van uw oude woning. U bepaalt en betaalt alleen voor wat u ons laat doen.

Goed om te weten
Onze verhuistarieven en onze aanvullende diensten zijn scherp geprijsd. Vóór de verhuizing ontvangt u vrijblijvend een duidelijk overzicht van de besproken werkzaamheden en de kosten zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Uw spullen zijn tijdens de verhuizing allrisk verzekerd, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken!

Geselecteerde partners en toeleveranciers
Wij zijn gespecialiseerd in verhuizen en alles wat daarbij komt kijken. Voor specialistisch werk, zoals schilderen, stofferen, schoonmaken en tapijt verwijderen, werken wij samen met geselecteerde, lokale of regionale toeleveranciers die wij inschakelen. Voor het verhuizen werken wij samen met Erkende Verhuizers.

Uw verhuisregisseur werkt verder nauw samen met thuiszorgorganisaties, verzorgings- en verpleeghuizen, makelaars, notarissen, uitvaartverzorgers en woningbouwverenigingen. Indien u hier meer informatie over wenst dan kunt u contact met ons opnemen.

“Wij hebben een netwerk van lokale specialisten die we inschakelen”