Leegruimen na overlijden

Een huis leegruimen na overlijden van een dierbare is vaak een emotionele aangelegenheid en tegelijkertijd moet er vaak in korte tijd veel gedaan en geregeld worden.

Als specialist in senioren- en zorgverhuizingen zorgen wij ervoor dat de leegruiming vlekkeloos verloopt. De woning wordt keurig opgeleverd, de spullen worden vervoerd en instanties en organisaties worden op de hoogte gebracht.

Van het inpakken van de spullen tot het vervoer naar de kringloopwinkel, van opslag van de inboedel tot opleveren van de woning en van schoonmaken tot het opzeggen van abonnementen, wij kunnen u helpen. U bepaalt wat u zelf wilt doen en wat u aan ons overlaat.

 

Soms is er haast bij het ontruimen van de woning. Bijvoorbeeld omdat de overledene in een zorgwoning of zorgappartement woonde. De kamer of woning moet dan vaak binnen enkele dagen alweer leeg en schoon worden opgeleverd. Uw verhuisregisseur helpt u snel en adequaat met alles wat er bij de leegruiming komt kijken. Dit doen we met aandacht voor u als nabestaanden en met respect voor de overledene.

 

“Wij kunnen de nasleep van de ontruiming helemaal voor u verzorgen, snel, met respect en discreet leegruimen”